Per Expressie

Per Expressie is sinds 2001 dé vrijwilligersorganisatie voor creatieve Amersfoortse jongeren (15 – 35 jaar). Het doel is Amersfoortse jongeren een plek te bieden waar ze kunnen experimenteren en ontwikkelen. We doen dit op verschillende manieren; we bieden ruimte op de Wagenwerkplaats, we organiseren evenementen én we hebben de Bandbunker waar bandjes kunnen oefenen én opnemen in een studio genaamd De Kabine.

Bij Per Expressie draait het om het talent laten bloeien, en dat delen we graag met de hele stad. We zijn goede vriendjes met andere culturele organisaties in Amersfoort zoals De Laswerkplaats, Kosmik, De Lieve Vrouw, FLUOR en Kultlab. Veel van onze evenementen zijn dan ook in samenwerking met een van deze partijen georganiseerd. Zo kan talent doorgroeien.

Na jaren van trouwe dienst op festivals, feesten, vergaderingen en decorbouwdagen wordt onze uitvalsbasis PErron vervangen door een gloednieuw gebouw nog geen 100 meter verderop. Tot die tijd is onze uitvalsbasis De Wachtkamer, vlak naast de door ons zo geliefde Bandbunker. Gelukkig nog steeds op de Wagenwerkplaats.

www.perexpressie.nl

Per Expressie